Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
BEGINNING my studies the first step please’d me so much,
The mere fact consciousness, these forms, the power of motion,
The least insect or animal, the senses, eyesight, love,
The first step I say awed me and pleas’d me so much,
I have hardly gone and hardly wish’d to go any farther,
But stop and loiter all the time to sing it in ecstatic songs.
Walt Whitman
7 kommentarer:
Ej, nu blev jeg sulten... Og lidt misundelig.
Hvornår var det nu, man skulle komme til den der middag?
:-)
Aherm... Frk. Jensen - jeg vil hellere spørge dig, end frekventere din navnesøsters vidt berømmede kogebog... De der grøntsager i saltlage til pickles... how to?
Hej Jens Jakob! Hvorfor misundelig?
Og i er begge to velkomne til middag :-D
@ Nadja - Faktisk besluttede jeg, efter grundig research, at gøre præcis som min 1966-udgave af Frøken Jensen foreskrev. Med en anelse (10%) mindre sukker. Grøntsagerne ligger i saltlage, skylles og blancheres i kogende vand.Herefter bliver de lagt i glas og den kogende lage kommer på.
Det bliver klassiske, krydrede, sprøde sur-søde pickles. virkelig godt, og virkelig umagen værd!
Jeg kan også varmt anbefale den jævnede variant, hvor lagen jævnes og tilsættes karry, sennepspulver og gurkemeje. Det bliver sådan lidt remuladeagtigt med sprøde stykker syltede grøntsager. Virkelig godt i en sandwich, eller blandet med mayonaise. Mmmmmmmm!!!!
OG så kan man bruge strategisk afleverede glas pickles til at skaffe sig venner... for alle elsker det, men der er ikke så mange der lige kan overskue selv at gå i gang :-)
Sig til hvis du skal vide mere!
Lidt misundelig fordi jeg ikke selv sætter tid af til den slags... Tror det er vigtigt at forkæle sig selv lidt - og måske vælge sine overspringshandlinger med omhu ? ;)
Synes det ville være fantastisk hvis du inviterede alle dine læsere på middag en dag :-D
Tak for opskrift. Lyder rigtigrigtig godt. Selv har jeg lige lagt tre svineskanker i saltlage. De skal ligge til på tirsdag, hvor de skal onduleres sammen med noget surkål i en stegeso. Som et alternativ til valgflæsk...
Hjemmesaltede pickles havde været godt til. Og hvis det ikke lige var fordi, du allerede havde vundet mit venskab gennem gode kommentarer på min blog, var et glas hjemmelavede pickles helt sikkert en anbefalelsesfærdig vej frem :-)
Og den kun-lettere-fremprovokerede-middagsinvitation:
JO tak - meget gerne!
Ohoooo! Det lyder sådan lidt Alsace-agtigt. Eller måske østeuropæisk med det dér surkål?
Send en kommentar